måndag 2 juli 2018

Semester & nyheter!

Det har redan gått lite mer än ett år sedan flytten till Sverige, tiden går otroligt snabbt känns det som! Ett år i Stockholm igår. Och mycket saker att stå i, jag har inte hunnit skriva så mycket i bloggen det senaste men det har ändå inte riktigt varit något att skriva om heller för den delen. Men nu har vi lite nyheter igen, många som förmodligen redan har koll från Facebook-uppdateringar men skriver lite här ändå!

Vi har förlängt vårt hyreskontrakt så vi får bo kvar i den fina-fina lägenheten vi hade sån tur att få hyra (plus att vi har underbara hyresvärdar!) - vi stortrivs och är jätteglada att kunna stanna kvar här, och så skönt att inte behöva flytta haha. Vi har fått upp lite möbler på balkongen också, soffa och bord, så nu kan sommaren dra igång ordentligt!

Och som sagt, jag har äntligen fått en doktorand! På Stockholms Universitet, Institutionen för Geologiska vetenskaper, och jag är så glad och förväntansfull! Den börjar i Augusti så jag har en del förberedelser att fixa med och artiklar att läsa innan dess, perfekt nu när jag har semester - jag jobbade nämligen sista dagen på (förra) jobbet i fredags!

Allt på samma gång känns det som ibland haha. Jared åkte på business trip samma dag som jag hade sista dagen på jobbet i fredags. Jared har haft mycket projektjobb det senaste, vilket är jätteroligt såklart, bland annat business trips till Australien så han har även kunnat hälsa på sin familj (önskar att jag kunde åka med lite haha). Jareds jobb är ju baserat i Sverige men han blir liksom inhyrd på projekt ibland kan man säga, och det är ju ganska globalt (det var ju lite business trips till USA och Europa förra året också t.ex) :)

Lite foton från det senaste kommer nedan, bland annat födelsedagskalas på västkusten och sedan Spanien och Gibraltar med familjen, med mera! Roligare för er att kolla på bilderna än att läsa text kanske hehe. Ska bli bättre på att uppdatera under sommaren!
Skriver mer snart :)
Kram Idus födelsedag!


Spanien!Och Gibraltar :)


Jag och Jared, och sedan ett kort på oss systrar (alla på samma plats liksom!) ;)
Mamma och Pappa!

Vår balkong med möbler - här blir det semester!
 
Sommarfin lägenhet! 


2 kommentarer:

  1. Jag heter Åsa Afonso, jag kommer från Göteborg, men jag flyttar till Skottland med min man, jag vill dela med mig av de här goda nyheterna om mitt liv med alla och med dem som behöver hjälp i tårtäktenskap / förhållande. Jag led i sex år, min man lämnade mig och fortsatte att ha en annan kvinna bara för att hans familj inte älskade mig, och eftersom jag inte kunde ge honom en baby, grät jag i sju år eftersom min man skilde mig. Jag letade efter stavningen som molnet hjälpte mig på nätet. Jag träffade så många trollkarlar. De samlade alla pengar utan att hjälpa mig, men den 3 juni 2019 såg jag ett online bidrag av en bra trollkarl med namnet Drigbinovia. Jag bestämde mig för att komma i kontakt med honom när jag kom i kontakt med honom, han berättade för mig att mitt problem hade lösts för att jag hade kontaktat honom, jag berättade för honom hela mitt problem och han lovade att hjälpa mig att återvända till min man tillbaka. Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra så jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig göra efter tre dagar han berättade för mig att min man kommer att ringa mig innan jag sover den dagen och ber om ursäkt. Så snart han berättade allt för mig, ringde min man mig och bad mig att ta tillbaka honom efter sex års skilsmässa. idag delar jag det här meddelandet eftersom jag vill att världen ska veta och det är ett bra jobb, och jag är också väldigt glad över att vara gravid och för er som behöver hjälp, problem med jobb eller kampanj kontakta Drigbinovia idag och lösa ditt problem här är e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp honom på jag +2348144480768 Jag lovar dig att ditt problem kommer att lösas

    SvaraRadera
  2. We are independent company Offering Loan at a cheapest interest(2%). We guarantee any kind of Loan, Government finance Project and Investor Project. etc If you are interested Kindly get back to me for more information via Email: collinsguzmanfundings@gmail.com

    SvaraRadera