söndag 5 maj 2019

Hello May!

Maj månad! Tiden bara swishar förbi just nu känns det som, snart sommar (även om det inte riktigt känns så i temperaturen än).

Vi har äntligen köpt lite växter till balkongen, soffan är ute igen och det börjar bli riktigt mysigt (förutom allt pollen då!). Jag har även lämnat in min brudklänning till försäljning (den tar ju massa plats och roligare om någon annan får användning av den!), och vi har varit på vår årliga skidresa med familjen (Trysil). 

Det har varit fullt upp på jobbet (precis som det ska vara) för oss båda, bara kul! :) Just nu har jag kört igång med en biologikurs som en del av av min doktorand - supernyttigt med lite extra biologi och botanik i bagaget! Den är på fem veckor och ganska intensiv, har redan lärt mig massor på bara två dagar, och det mest intressanta tycker jag är att man får se deras study system, ett annat tänkande (om man jämför med min geologibakgrund då). Men jag måste säga att jag har nog aldrig innan gått en så ostrukturerad kurs som denna, haha. Det ska bli intressant och se resultatet om några veckor!

För någon vecka sedan hade Kungsträdgården sin körsbärsträdblommning, så fint (och i år var solen framme) och igår passade vi på att bruncha på ett av stans bästa brunchställen (om man vill ha lite mer australiensk stil). 

Fick lite migrän i fredagskväll som släppte igår under dagen (med lite hjälp av det goda kaffet). Man känner ju sig alltid lite sluggish efter migränen. Nya tag idag! 

Anyways, lite bilder från den senaste månaden kommer här - dags att förbereda mer till biologin (så mycket att hinna läsa, lägger nog ner minst 50 timmar i veckan). Mer uppdateringar snart!


Bästa kaffet i stan - det närmsta man kan komma Australienskt kaffe :) Biologikursen + en muffins

Vår balkong! :) 

Trysil!


Körsbärsträden i Kungsträdgåren, så vackert!

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera