lördag 29 augusti 2015

Kärlek & Londonäventyr!

Nu i helgen har det varit stora och roliga äventyr: som många av er redan vet så förlovade vi oss igår!
 
Vi är otroligt glada och tacksamma för alla fina ord och lyckönskningar, det var en underbar dag! Allt var som sagt en överraskning för min del, det enda jag visste var att vi skulle till The Shard, en över 300m hög byggnad mitt i London. Jag som har väldig höjdskräck var väldigt nervös inför detta, jag får väldigt lätt svindel och gillar inte hissar nämligen.. hehe.
 
Vi hade fått biljetterna som en hejdå-present på Jareds förra jobb i Melbourne när vi flyttade från Australien, och Jared hade sagt att igår var den absolut sista dagen att använda dom, så vi fick skynda oss in. Det ska ju vara så fin utsikt där uppe (som det var också) så jag tog med kameran för att försöka få några fina kort, om jag vågade ta mig upp till toppen. Och det gjorde jag som sagt, väldigt stolt!
 
Man fick ta två hissar, den första gick till våning 33, där bytte man till en som gick upp till våning 68. Hissarna var väldigt snabba (ca 24 sekunder per gång) och högst uppe fick man sedan gå i trappor till våning 72, en våning som hade delar av taket helt öppna och var dekorerad som en trädgård med bar.
 
Högst uppe efter att jag vågat mig ut från trapporna och tagit några kort, när golvet hade slutat att "gunga" och jag började kunna känna mina fingrar igen (hehe), så bad vi barpersonalen ta ett kort på oss med den fina utsikten. När kortet var taget sa Jared till dom att ta ett till, och gick ner på ett knä! Folk applåderade och tog kort, och vi firade med champagne som dom bjöd på! Visst är han underbar :)
 
Vi är så glada och exalterade, det var en underbar dag i London, jag låter bilderna nedan tala för sig själva! Överraskningarna fortsatte idag och vi har haft flera skype-samtal och videosamtal från Australien och Sverige med släkt och vänner hela dagen, och allt känns helt underbart :)
 
Här kommer några av bilderna - tack igen alla för alla fina ord, det är svårt att beskriva hur glada vi är!
 
Våran dag: 28 Augusti, 2015
 
 Vi gick på en marknad före den stora byggnaden, eftersom vi fått en tid kl 18.30 att gå in så kunde vi turista lite före.
 

 Här har vi The Shard, från marken! :)
 


 Väldigt coola byggnader inne i London!
 

 De första korten från toppen, dessa fick Jared ta då jag inte vågade gå ut först..
 

 Jag vågade fram till fönstret tillslut!
 
 Och dessa tre korten vågade jag ta med min mobil efter ett tag!
 
 
 


 Solnedgången påvägen hem från London :)
 
 Blommor från hela släkten hemma väntade vid dörren idag när vi kom hem efter vi handlat! Tack, ni är underbara! <3
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. oj, stort grattis, så romantiskt!!! :) Själv åkte jag också med hiss i ett väldigt högt hus i Riga en gång, jag började dock må ruskigt illa pga att hissar (även bara ett par våningar) tenderar göra mig gungig i huvudet + att jag hade baksmälla den dagen dessutom.. Hann åtminstone tillbaka till hotellet innan kräkreflexerna satte igång, tack och lov.. ;) Din erfarenhet verkade ju vara mycket trevligare trots höjdskräcken, hehe ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! :D Haha ja jag var helt säker på att jag skulle svimma i hissen på vägen upp, men det gick bra! Det gungade bara lite :p Med en baksmälla hade jag nog inte klarat det dock haha! :) Hoppas du mådde ok efteråt :p
   Ja precis, jag associerar denna upplevelsen med glädje och kärlek! Och är väldigt stolt att jag vågade åka upp hihi.

   Radera
 2. Åh vad härligt! Stort grattis!

  SvaraRadera
 3. Åh vilken upplevelse! Både utsikten och frieriet. Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! :) Ja det var helt underbart, och tur med vädret också! :p

   Radera