tisdag 2 januari 2018

Gott Nytt År!

Nu är det som vanligt fullt upp! Inte nog med att det har varit så mycket att göra med plugg, jobb och annat, och migränen kom lite då och då kändes det som, så fick vi matförgiftning två dagar innan jul, missade vårat tåg och ja, mådde lite pyton. När vi den 24 mådde bättre igen fick vi tag på tåg till västkusten, sista tåget mot Göteborg den dagen sa dom! Men vi hann ju som sagt med det och kom fram precis innan julmiddagen :) Det var jättekul att träffa familjen och släkten!

Det har verkligen varit ett fullspeckat år, så mycket bollar i luften! I januari 2017 visste vi inte hur mycket längre vi skulle vänta på Jareds uppehållstillstånd, men vi spenderade ju hela 6 månader till i Australien innan flytten till Sverige i juni, fast uppehållstillståndet kom ju redan i mars :) Innan flytten blev det mycket resande och träffade familjen på olika delar i Australien, följt av midsommarfirande i Sverige och sedan min graduation ceremoni i England! 

Jared jobbar och har endel jobbresor med, men för min del har det varit relativt lugnt på resandet sedan min examen. Det är faktiskt ganska skönt, att kunna ta det lite lugnt faktiskt. Det har verkligen varit mycket resande de senaste åren! Nytt roligt jobb för mig med (jag har ju jobbat där sedan september) och intressant plugg vid sidan om, detta följt av fler doktorandansökningar som kommer komma under våren. Det enda som saknas just nu är en hund! Jag vill så gärna att vi ska skaffa hund, och vi har hela tiden sagt att vi ska vänta tills vi bor i Sverige permanent, men denna lägenheten kan inte ha husdjur... Typiskt!

Inte mycket annat att uppdatera just nu, det är stressigt med julrea, plugg och doktorandansökningar, men annars rullar allt på! Vi trivs i Stockholm och det är så kul att kunna hälsa på familjen oftare! Här kommer lite bilder från highlights under 2017 :) God fortsättning, och mer uppdateringar snart!
Kram

Mina Best Nine på Instagram! Blandat från Australien, England och Sverige, inte så otippat ;)

 Underbara Townsville! 


 Surfers Paradise 

 Och massa Brisbane :) Southbank Brisbane! 


Här började packningen inför flytten, i slutet av maj när vi lämnade våran lägenhet!


 Underbaraste staden 


Tåget mot Airlie Beach och Townsville!

 Townsville igen :) 
Airlie Beach och Whitehaven Beach!


 Sverige! 

 Trötta och jetlagged, och kallt med! Trots juni-månad haha.
 Flytten mot Stockholm! 

 Lägenheten :) 

 Stockholm 

 England! Portsmouth :) Saknar Portsmouth lite ibland med faktiskt! Så mysig hamnstad :)  Stockholm igen! 

 Vinter och snö! :D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar