måndag 3 oktober 2016

Tjolöholms Slott: Our Wedding!

Ja vårt bröllop var som sagt nu i helgen och det blev verkligen ett drömbröllop! Vädret var underbart trots att det regnat mesa delen av veckan, Tjolöholms Slott var underbart vackert i alla höstfärgerna och party-middagen efteråt var jättekul! Stort tack till alla som kom och delade vår Special Day! <3 

Tanken är att jag ska slänga upp lite kort bara och inte skriva så mycket, finns så mycket att skriva om egentligen men jag låter bilderna få tala! Men först kommer lite bilder från våran "Sven-hippa" (möhippa och svensexa i samma!) när vi gick på middag i Göteborg utklädda till en rosa dinosaurie och apa! Det blev även lite spa och massage för min del och Liseberg för Jared! :)

Här kommer lite kort från den senaste veckan och bröllopet, det har varit väldigt fullt upp och det är typ inte ens förrens nu man kan sitta ner och slappna av lite - och vi åker ju till Australien imorgon! Vi har en natt i London på vägen med visserligen, men snart så! :) Anyways, här kommer bilder! Enjoy :D4 kommentarer: