söndag 30 december 2018

Happy holidays!

Sitter på tåget hem efter en underbar vecka hos familjen med julfirande och annat kul! Alltid lika härligt att hälsa på hemma, fullt ös nonstop, precis som det ska vara! :)

Året har gått ganska fort, men samtidigt känns det som ett väldigt stort år då man hunnit med flera nya jobb, ny lägenhet och resor. Sammanfattningsvis kan man säga att det känns som man äntligen kommit in i det hela efter flytten till Sverige. ”Nu, efter 1,5 år?!” kanske ni tänker,  men det tar tid att komma igång med budget och lägenhet efter att ha flyttat mycket, pluggat mycket och bott utomlands etc. Det har nästan varit som att ”börja om” varje gång/flytt liksom. Nu har allt slit lönat sig och vi känner att vi kan börja köra på riktigt, mer stabilt, så småningom köpa eget, skaffa hund, med mera :)

Jared har haft fullt upp med jobb, många jobbresor som ni säkert kommer ihåg, han hälsade bland annat på i Australien två gånger med jobbet! Jag är bara lite avundsjuk, haha. Men mitt jobb är fantastiskt också, roligt och utmanande, i början kände jag typ ”att man får betalt för att jobba med sånt här, det är ju en dröm!”.

Vår nya lägenhet är mysig och passar perfekt just nu, vi har dragit ner till basics och satsar på att spara så mycket som möjligt till att köpa eget. Den är en tvåa, ny och fräcsh, välplanerad men lite mindre, så flera av våra möbler från tidigare står i förråd.

Snart blir det nya äventyr med jobbet, bland annat besök på universitetet i Helsingfors! Jag ska på utbildning under några veckor. Vi får se när nästa jobbresa blir av till Australien för Jareds del, hoppas att det inte är alltför snart så även jag kan planera in och ta lite semester (vill ju åka med!) ;) Men vi får se, kanske blir runt nästa jul? Då blir det säkert massa snö här, haha - Jared var så besviken att det inte snöade under jul på västkusten (vi hade ju faktiskt snö uppe hos oss, hehe..), vi åkte ju i princip ifrån a snowy Christmas, något som är väldigt exotiskt för honom!

Anyways, några dagar ledigt till och sedan kör vi igång igen - det lär bli endel tv spel och chill, så passar på att säga god jul och gott nytt år från oss! :)

Borås!Cesar!
Hulken och Jared haha..


Mina best nine 2018! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar