måndag 8 april 2019

Våren är här!

Dags för en snabb uppdatering igen! Finland var toppen - 6 veckor med jobbet gick ändå ganska snabbt, men tiden har gått ännu fortare sedan jag kom hem (redan gått 4 veckor!). Jared hälsade på i Finland några gånger, jättemysig stad Helsingfors tycker vi båda :) Men det känns väldigt skönt att vara hemma igen ändå kan jag säga, lite ensamt blev det där borta även om mesta tiden gick till jobbet!

Hemma i lägenheten har vi utökat våra inomhusväxter, det känns mer och mer som hemma - 4 månader sedan vi flyttade in här, vi trivs bra i området.

Snart dags för vår skidresa med familjen, äntligen lite ledigt för Jareds del (även han har mycket att göra så klart!). Och med det vackra vårvädret vi haft det senaste kommer även allt pollen, och pollenallergin har dragit igång kan man säga. Så är det! :)

Nu på eftermiddagen har det blivit tv-spel och chill, favoritdelen på söndagseftermiddagen. En stor kopp te och lite jordgubbar, underbart! Dags att förbereda inför jobbet imorgon, snabb uppdatering idag - slänger upp lite bilder från senaste månaden istället! :)
Kram!
1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera