lördag 25 maj 2013

Busy times!

Nu ar det bara sista schemalagda veckan kvar pa denna terminen, efter det ar det en sa kallad pluggvecka och darefter exam period. Det kanns ratt bra, har nagra inlamningar kvar att gora nu, och sedan tva final exams, men det ar som sagt nagra veckor kvar tills dom proven, som tur ar haha. Under de senaste veckorna har det varit fullt upp, med bade skola och annat, vi var till exempel pa en svensk fika dar det bjods pa smorgastarta och artsoppa, med vafflor och kanelbulle till effterratt! Det var valdigt gott, och det basta med hela kvallen var att den svenska godisaffaren fran gulkusten kom dit med - och dom hade med sig massa losgodis, ostbagar, chips och annat! Underbart! Tror inte jag har betalat sa mycket for en pase ostbagar och 2.5 hekto godis haha, men det var vart vartenda ore! Vi akte hem och bestamde oss for att kolla pa film, en 'riktig' filmkvall, ni vet, med losgodis :P tyvarr spillde vi ut ostbagarna pa golvet under filmen, men det var valdigt gott fore det, haha.

Har tagit lite kort det senaste, mest for att gora nagot kul mellan pluggandet. Och vadret ar for det mesta fint, men det borjar bli vadligt mycket svalare nu - japp, det gar ner mot 13 grader ibland, men blommorna blommar fortfarande!

Vi var aven ute pa en tur med city farjan, deras kollektivtrafik pa an, tog lite nya kort efter en fika! Har kommer lite bilder fran idag och nagon vecka tillbaka lite senare :)
Kram!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar