torsdag 13 juni 2013

Winter och flytt till Melbourne!

Solen lyser och det ar blommor ute - vintern har kommit till Brisbane. Inte for att det blir sa kallt om man jamfor med Sverige, eller Melbourne, men vinter ar det ju i allafall - fick kopa nya skor som ar heltackande, det raknas va?

'Varfor Melbourne?' undrar ni kanske. Jo, det ar sa har att vi har nyheter att beratta! Jared har fatt ett jobb i Melbourne och vi ska darfor flytta dit, typ valdigt snart! :) Detta ar underbart kul, samtidigt maste vi tyvarr stalla in sverige-resan nu i juli, vilket ar lite trakigt, men vi bokar om till julen istallet - byter sommarsemester till skidsemester! Har ju vart i Brisbane ratt lange nu (snart 5 ar sedan jag kom hit forsta gangen) sa det ska bli kul att byta stad lite - byta stad och klimat fran tropiska Brisbane med flyg soderut till Melbourne :) I Melbourne ar det mycket kallare pa vintern i Australien och Jared ar lite orolig over att han inte har nagra varma klader, men det ska vi nog kunna fixa, Melbourne ar ju trots allt ett shoppingparadis! Han far vanja sig lite innan det blir sverige liksom, hehe.

Sa lang historia kort, vi ska ivag och kolla pa lagenheter i Melbourne snart, har hittat nagra fina som vi vill kolla in, och sedan blir det tillbaka till Brisbane och gora klart mina tva sista prov for terminen! Och just nu ar vi mitt i processen att byta universitet for mig, lite nervost for man maste soka in igen pa nytt och vi ar inne i vante-perioden just nu - haller tummarna! Detta betyder inte att jag maste plugga om hela utbildningen, men kommer nog fa lasa nagra extra amnen pga att kurserna har nagra amnen som ar olika. Valdigt spannande just nu anda :)

Nu under den senaste tiden har det varit mest plugg, alla inlamningar ar inlamnade och nu har exam period kort igang. Jag har tva final exams (bara tva denna gangen faktiskt, helt ok!) med en vecka mellan proven som tur ar sa man hinner plugga, och har sista provet pa sista dagen pa exam period. Ska bli sa skont att ha lite lov sen - har ju inte haft langt lov pa ett ar typ, pluggade ju en sommar-termin (Nov-Feb) pa universitetet mellan terminerna forra sommarlovet.

Det blev en snabb uppdatering dar, mycket att gora just nu men skriver mer snart! Kanske dags for en kaffe, hehe :)
Hors snart! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar