söndag 26 juni 2016

Nytt namn på bloggen & Midsommar i Hyde Park

Glad Midsommar! 

Jag kände att det var dags att uppdatera bloggen, närmare bestämt, uppdatera namnet på bloggen! Jag började ju skriva som "Elly i Australien" för flera år sedan, bytte sedan till "Elly i England" när vi valde att prova på England ett tag, och vi känner att eftersom vi snart flyttar tillbaka till Australien (följt av flytt till Sverige, plus att vi har ganska globala jobb) så det kändes mer passande att byta till "Swaussies på äventyr" :) 

"Swaussie" betyder (för det som inte redan visste) Swedish-Australian, och eftersom vi är ett "Swaussie couple" tyckte jag det passade bättre som titel på bloggen! 

Anyways! Midsommar firades även i London med massor av London-svenskar. Vi passade på att fixa en liten "Swaussie-träff", eftersom vi har kommit i kontakt med andra par från Sverige-Australien som bor i England och håller på att söka uppehållstillstånd i Sverige - vissa hade redan fått uppehållstillstånd och var mitt i all packning och flyttstädning, väldigt spännande! Vi hade även några andra kompisar från Sverige och Portugal som firade med oss.

Varje år blir det en stor fest i Hyde Park på Midsommar, som fixas av svenskar som bor här. Vi började dagen med en lunch på ScandiKitchen cafét i London, otroligt gott med lite köttbullar och potatismos! Vi passade även på att köpa lite godis till fikat i Hyde Park. 

Det var underbart väder nästan hela dagen, sedan kom regnet och åskan, lite som det faktiskt brukar vara på Midsommar. Vi hann packa upp allt på picknickfilten, sedan kom regnet och vi alla sprang och satt under de mysiga träden en stund, sedan blev det solsken igen! 

Vi hade otroligt roligt och det var en väldigt lyckad dag :) Bilder kommer nedan!

Från det ena till det andra, nu är det mindre än 100 dagar tills vi gifter oss! Helt otroligt va snabbt tiden går :) 

Nu dags för söndagschill, uppdaterar mer snart!
Kram


Köttbullar med potatismos och lingonsylt är en av Jareds favoriter också! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar