söndag 12 juni 2016

Wedding bands

En underbar helg med solblandat regn - bättre för en pollenallergiker så vi kunde vara utomhus mer! Vi fick gjort väldigt mycket, städade lägenheten, jag gick igenom mina kläder och har nu 4 påsar att ge bort, och vi rensade även lite bland alla räkningar och annat skräp som man samlar på sig. Våran lilla hög med "bevis" att vi bor ihop och är tillsammans till Migrationsverket, och även till Immigration i Australien, börjar bli riktigt stor nu! 


Men till det roliga! Vi gick och kollade lite på ringarna till bröllopet, eller wedding bands som det heter på engelska. Och vi hittade "min" nästan med en gång! Jag provade några olika, men gick ändå tillbaka till den första, den kändes perfekt. Det var lite svårt först eftersom min förlovningsring är Jareds egen design, men vi bestämde oss för att köpa "high street" ringar till bröllopet, alltså ringar i en juvelaffär och inte designa själva. Men det kändes precis som den ringen var gjort till att matcha Jareds design. Så vi ska beställa den! Jared hittade några han väljer mellan också, men ingen av dem fanns just nu i hans storlek så vi får prova igen när de har lite mer inne.Efter mycket brunchande, gott kaffe, chill och träning väntar vi  nu på middagen. Vi har en ledig dag imorgon med - ingen public holiday här som det är i Australien imorgon, men vi har vänner på besök från Melbourne så ska in till London och träffa dem! Tänkte passa på att bruncha på  något av de Australienska cafena då med hihi.
Svenskan börjar gå riktigt bra, jag tycker det känns som i knappt övar, men han har sina appar och jobbar på det mycket. Vi brukar kolla på svenska tv-serier för att öva på ett lite mer på ett kul sätt, men vi bruakr även ha spontana konversationer när vi går i affärer och likande. Det går framåt! :)

Nu dags för middag, väldigt sent idag men det är ok när man kan ta lite sovmorgon imorgon! Jag vill försöka få lite plugg gjort innan vi åker in till London med.

Uppdaterar mer snart!
Kram


2 kommentarer:

  1. Önskar god fortsättning på midsommarhelgen och undrar om du kan lägga in bloggen på Bloglovin... så det går att följa den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Tack, detsamma! Javisst, och tack for tipset, ska genast fixa bloglovin! :)

      Radera