onsdag 4 januari 2017

Gott Nytt År! :)

En snabb sammanfattning och uppdatering från oss idag! Det har varit mycket att göra med många projekt på gång, väldigt kul samtidigt som vi fått jobba hårt att få allt att rulla på! 

Vilket år det varit! Under 2016 hann vi bland annat göra flera resor i Europa, flytta från England till Sverige (bilade ju genom Europa med familjen) och flytt till Australien (om man nu kan kalla båda flyttar, kanske mer en lång semester här?), ansökt om uppehållstillstånd till Sverige, våra familjer har träffats på riktigt för första gången, vi gifte oss och hade två bröllopsceremonier (plus smekmånad!), jag har gjort klart min master-utbildning, och vi håller på att skaffa nya jobbmöjligheter inför Sverigeflytten! Allt detta med hjälp och stöd från vänner och familj, vi är så tacksamma för allt - och ser fram emot alla nya äventyr detta året! :)

Som sagt, gott nytt år! Och god fortsättning :) Vi spenderade nyår hos Jareds moster och det blev en mysig middag och rätt lugn kväll, jättehärligt tyckte vi! Skumtomtarna som mamma hade skickat i julklappspaketet blev väldigt populära kan jag säga ;)

Det är nästan exakt 3 månader sedan vi kom tillbaka till Brisbane nu, det har varit underbart att få se allt igen, och framförallt njuta av värmen! Det börjar även närma sig 9 månader på väntetiden på uppehållstillståndet, det går segt men ändå så snabbt på samma gång! Vi har fortfarande inte fått någon mer uppdatering men vi väntar tålmodigt :) 

Dags för film igen, som vanligt, lite av en kvällsrutin nästan men det är ju semester just nu! :P Jared är ledig från jobbet tills nästa vecka.

Hoppas allt är bra hemma med - uppdaterar mer snart!

I Townsville :) 

Breakfast with a view! Så underbart vackert ställe!


The Strand, i Townsville :)

Min nyårsklänning! 


Jareds mosters julgran, gillar den starkt! :P


 Nyårsfina ;)


Fika i Southbank

Och gissa vem som gillar att ta kort när man är helt oförberedd haha: "Ok ska bara fixa håret" - "Sure"! :P Fast det blir ju lite roliga kort så med!
2 kommentarer:

  1. Vilket spännande år! Önskar ett gott nytt 2017!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, önskar detsamma till er! :D

      Radera