tisdag 15 september 2015

Kaffe, jobb och plugg!

Två ord: Flat out. Jättemycket att göra helt plötsligt, hela förra veckan var fullt ös och denna veckan känns precis likadant!

Jenny har varit här på besök från Sverige i förra veckan bland annat, jag har även jobbat första skiftet på CO (känns jättebra änsålänge!), och i helgen fixade vi ringen så den passar på fingret - jag kan ha på mig den på riktigt nu, och inte bara i ett halsband! Sedan fick Jenny även lära sig hur man skär upp en mango av "mango-proffset" Jared (uppvuxen på mangofarm i tropiska Townsville när han var liten), och efter det blev det smoothies!

Vi besökte ett nytt café inne i London i helgen med när vi väntade på att ringen skulle fixas. "Prufrock Coffee" heter dom, och får nog säga att det definitivt är en av min topp 3 - Australien medräknat! Jag köpte en vanlig Latte för jag brukar föredra med mjölk i, men smakade på Jareds Long Black också och den var liksom söt som sirap helt naturligt i kaffebönorna, helt underbart! 

Jag har alltså fått schemat för denna veckan, jag jobbar 28 timmar. Ska bli kul att komma in i det liksom. Jag har ju Uni som börjar nästa vecka men ska jobba ca 30 timmar i veckan är tanken. Jag lärde mig jättemycket idag - att försöka svara på alla kundernas frågor är inte det lättaste i början, men det kommer nog snart, och det gick ändå rätt bra tycker jag! Det finns en till svensk där med, väldigt roligt :) Är inte vad vid att få jobba så mycket samtidigt som man har plugg, för på studentvisum i Australien har man ett maxantal timmar med visumet som man får jobba per vecka, och det ligger på 20 timmar. 

Uni börjar nästa vecka som sagt, har fått schemat där med och det är väldigt chill för min del eftersom jag redan gjort allt i princip, förutom avhandlingen och fieldtripen då. Och jag börjar närma mig 11 000 ord nu på avhandlingen! Fortfarande mycket kvar att skriva om dock.

Men annars rullar allt på, jobbade 7 timmar idag och har nu pluggat i någon timma efter jag kom hem. Börjar bli hungrig så får planera middagen snart, sedan springtur i regnet följt av ett varmt bad tänkte jag - med TVn! Hihi. Nja nu skojjar jag, vi vet inte hur man startar den, men lite kul att den finns där ändå :) Undrar om någon ens har använt den innan, hur många kollar på tv i badrummet liksom?

Här kommer lite bilder från veckan som varit - uppdaterar mer snart!


 Ringen äntligen fixad! <3

Mango-proffs! Om ni vill veta hur man gör, säg gärna till :)

Smoothies in the making! 
 Prufrock Coffe inne i Lodnon :)

 Och detta är faktiskt en Hot Chocolate, eftersom vissa inte ville ha kaffe... :P Och tvn i badrummet!

  Pluggkompis! :) 2 kommentarer:

  1. oj, har aldrig hört talas om tv i badrummet förut..! Min spontana tanke var nog att det verkar väldigt onödigt ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis, det tycker jag med haha :p

      Radera