tisdag 29 september 2015

Födelsedagshistorier & Bröllopsplanering

Det var som sagt min födesledag igår, och eftersom både jag och Jared jobbade hela dagen så valde vi att gå ut och äta frukost i söndags istället - det var strålande solsken och vi spenderade största delen av dagen med att gå runt i stan i det vacka vädret! 

Jag kände mig lite förkyld så vi tog det väldigt lungt, det blev endel té och jag mådde bättre senare på kvällen. Jag fick som present av Jared att vi ska åka till Harry Potter-världen någon dag, vi har inte bestämt när ännu - ingen av oss har ju mycket ledigt så det är svårt att planera in på studs.

På väg till brunch i Caversham i söndags!

Feber och förkyld! Måndagen var som sagt jobb, och de första 6 timmarna gick jättebra men sedan började jag känna mig lite hängig, följt av huvudvärk. När jag sedan kom hem efter 9 timmar så hade jag feber. Utöver detta fick jag även min "period" så att säga, allt på en gång! Happy Birthday! :P

På jobbet igår låg det ett födelsedagskort till mig, jättekul tyckte jag, väldigt mysigt! Tyvärr glömde jag ta det med mig när jag gick eftersom det enda jag kunde tänka på just då var att komma hem till ett varmt bad och sedan sängen.

Idag har jag fortfarande lite feber, 37,7 grader. Sitter och svettas efter att jag tagit lite alvedon. Huvudvärken börjar släppa nu och öronen gör inte lika ont längre. Har druckit té hela dagen (trots att det tydligen är Coffee Day idag, men kaffe är nog inte så bra med feber), försöker att bara ta det lugnt. 


Jag vaknade rätt tidigt idag så hann ta ett snabbt kort på soluppgången :)

Men nu till roligare saker - bröllopsplanering! Vi köpte en liten "planeringspärm" i helgen, ska börja kolla i den nu tänkte jag. Vi har ju mer eller mindre bestämt att vi vill ha två ceremonier (som jag nämnt tidigare) och har kollat mer specifikt på olika ställen också. 

Vi har fått några mail med olika bröllopsarrangemang och det är riktigt kul att börja kolla runt! Kan väl avslöja att det blir någonstans på västkusten i Sverige och någonstans i Queensland i Australien ;) Det är svårt att välja ställen! På jobbet sa dom att det bästa med "internationella" bröllop när man har två ceremonier är ju att jag får ha två klänningar, hihi. Får se vad budgeten säger om detta! :P 


Nu dags att vila igen känner jag, lite seg. Men jag uppaterar mer snart!

Kram6 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! Äta frukost ute lät väldigt mysigt. Och va roligt att börja planera bröllopet, spännande med två ceremonier :) Behöver ni bröllopsfotograf så hojta till ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja det är jättekul att börja planera! Fotograf kommer vi definitivt behöva haha, vilken av ceremonierna var du intresserad av? Eller båda? ;) :D

   Radera
  2. Både och ;) Men även om Sverige och västkusten också är vackert, så skulle det vara en dröm att fotografera bröllop i Australien :)

   Radera
  3. Va roligt, vi får kolla närmre på detta tycker jag! :) Vi har inga bestämda datum än, men troligtvis om 1,5 år (ett år kändes lite tight med budgeten) så man hinner spara lite pengar till allt resande, hihi ;) Tanken är att vi tar det i ett svep, Sverige först och sedan vidare till Australien. Jag kan skicka meddelande till dig på facebook när vi vet mer! :)

   Radera
  4. Ja, det tycker jag absolut :) Förstår att det blir lite tajt med budgeten på ett år, speciellt när det är två ceremonier som det handlar om. Bröllop är ju inte billigt direkt. Ja, men gör det! :)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera