måndag 26 oktober 2015

Höstväder & Gästbloggning hos Resia!

Nu har det varit full rulle igen, mycket att göra som alltid. Och helt plötsligt har det blivit höst också - min favoritårstid på norra sidan av jorden! I Australien är det självklart sommaren som gäller, hihi.


Ännu mer Rugby. I helgen blev det London med brunch och sedan kolla på rugby-match där Australien mötte Argentina. Vi träffde några av våra Australienska kompisar som bor inne i London och det blev rätt mycket hålligång på baren! Australien vann, så nu blir det grand final nästa vecka mellan Australien och Kiwilandet (NZ), ska bli spännande! 

Pizza och go-Aussie party-mask på rugbyn!

Dagens höjdpunkt! Jag har fått äran att dela ett gästinlägg som jag skrivit hos Resia, på Hallins reseblogg! Jättekul initiativ och jag gör det gärna igen - detta var mitt andra gästinlägg om just kaffekulturen i Australien, och dom fixade till mitt "skruttiga" inlägg så det ser riktigt proffsigt ut, hihi. Tack igen! Ni får gärna kolla in inlägget här på bloggen om ni är nyfikna!

Idag var det mest jobb för min del, följt av en tid hos frisören. Min frisör idag var en väldigt trevlig kvinna från Malaysia som har en svensk man, så vi pratade länge om allt möjligt - jag älskar när man träffar på nya människor som man sedan kan dela erfarenheter med, unerbart! Hon pratade om hur mycket hon gillar Sverige, och sedan om geologi och mina studier som hon tyckte var jätteintressant då mycket av hennes uppväxt har varit rädsla för jordbävningar och tsunamis och hur man ska ta sig undan med mera. Väldigt intressant! 

Klippte bara topparna, men mitt hår var så risigt så det blev rätt mycket hehe.. Inga slingor denna gången dock! 

Efter frisörbesöket köpte jag lite kaffe på Workhouse Coffee på vägen hem, lika gott som vanligt! Idag var chefen där med (det är han som är från Melbourne och vi pratade endel när jag kollade lite på att eventuellt jobba lite extra hos dem, men så fick jag jobb på CO istället!). Vi (jag och Jared) blev inbjudna på kaffe-provning som dom ska fixa om någon vecka, ska bli skoj :)


Nu dags för lite plugg på kvällskvisten, ska upp tidigt och ha massa möten med föreläsarna i Portsmouth  imorgon. Bröllopsplanerna rullar på sakta men säkert, vi väntar fortfarande lite på visumsituationen inför nästa år, mer uppdateringar om detta snart!

Kram  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar