söndag 7 februari 2016

Äntligen söndagskväll!

Äntligen söndagskväll! Motsatsen till vad många andra säger antar jag, haha. Men när man jobbar minst en helgdag varje helg är det skönt när allt är klart. Jag har jobbat lite extra det senaste och kommer dra ner lite till mina vanliga timmar nu, vilket är jättebra för jag måste komma ikapp med plugget igen. 

Väntar fortfrande på att höra från antagning.se angående de två fristående kurserna jag tänkte göra online, får se när dom hör av sig. Annars går plugget bra här tycker jag, jag har fortfarande discussion och conclusion att göra på mitt projekt, men har gjort väldigt mycket editing det senaste (det är typ det enda man hinner göra när man inte haft tid att sitta och plugga ordentligt liksom). Men nu denna veckan ska jag ta tag i det hela igen! Det är även dags att välja vetenskaplig tidning som jag sja skicka min research article till när den är klar med, så spännade! 

Och på tal om spännande.. Nu har brudklänningen från Australien kommit! Den är till ceremoni nummer två alltså, i Noosa, så egentligen är den inte lika "stor" som den jag köpt till första ceremonin. Hittade den på rean online, kostade $120 då. Kände att jag kan visa er någon bild på den, inte många från Sverige som ska med till Australien till bröllopet där ändå :P 

Jag provade den häromdagen och den passar perfekt, kanske aningens stor men den ramlar inte av liksom. Jag brukar ha storlek 8 eller 10 i Australienska storlekar (jag har precis lärt mig att Australiensk 8 är Engelsk 10, haha, sååå förvirrande med alla dessa olika system!), men kände jag fick ta 10 eftersom jag inte kunde prova den innan jag köpte, lättare att ta in den lite om det skulle behövas liksom! Den är lite mer strandaktig och kommer bli hur bra som helst till ceremonin där. 

Jag hade även köpt en topp från samma butik, en av mina absoluta favoritaffärer i Australien (Forever New. Tycker modet är så mycket snyggare i Australien än i både England och Sverige, mer somrigt liksom! Inte så konstigt visserligen, klimatet är annorluna här uppe i "norr", och jag gillar sommarkläder mer än vinterkläder, så det är väl därför! Hehe.

Jag kommer inte lägga upp bilder på den första brudklänningen däremot, dom kommer efter första bröllopet.. ;)

 Så exalterad! Dansade runt lite med nya kläderna! Men visade såklart inte klänningen för Jared än :P

  Här har vi den! Ursäkta smutsen i spegeln hehe, vi använder inte detta badrummet så ofta!

Helt perfekt! 

Våran "sample wedding invite" kom på posten häromdagen också, har pysslat ihop den idag. Vi är väldigt nöjda :) Nu ska jag laga lite mat tänkte jag, vrålhungrig! Sedan blir det film och efterrätt, det är vi värda efter helgen! 

Lite av färgtemat vi valt änsålänge! :)

Uppdaterar mer snart!
Kram


6 kommentarer:

 1. Åh vilken fin klänning! Kan se den framför mig på en strand, hur fin som helst!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den kanns verkligen perfekt! :)

   Radera
 2. Spännande! Men tänk på Jared tjuvkikar här då!? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja precis, jag har sagt till honom att inte kolla! :P

   Radera
 3. Åh vad roligt med klänningar! Blir ju nästan sugen på att planera bröllop igen trots att det var lite småjobbigt mellan varven i somras :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja precis en valdidgt rolig upplevelse, men stressigt med! Och vi har anda ca 8 manader kvar innan forsta ceremonin! :P

   Radera