söndag 28 februari 2016

Bröllopsuppdatering!

Ja då var det dags för en snabb uppdatering! Vi har nu bokat båda ställena till ceremonierna inför bröllopen, och även bokat hotellen i Sverige, i Noosa och på Airlie Beach. Snart dags att boka flygen till Australien, jag längtar så!

Vi ska bestämma lite med maten i Australien också, samt boka själva ceremonin på stranden och hyra den delen av stranden vi vill vara på av Noosa Council. Sverige är mer eller mindre färdigbokat, bara lite detaljer kvar (som säkert kommer ta mycket tid ändå att fixa!).

Nu ska vi bara klura ut vilka visum det blir efter flytten från England, uppehållstillstånd i Sverige med en gång? Eller arbetsvisum först? Nästa steg blir tillbaka till Australien medans vi väntar på Sverigevisumen. 

Jared har precis kommit hem från en business trip med jobbet, och för min del är det bara plugg och jobb nu - jag lämnade in första inlämningen någonsin på ett svenskt universitet igår, ska bli spännande och se hur systemet fungerar! Och snart kommer mamma och pappa och hälsar på med, ska bli jättekul :)Snabb uppdatering idag som sagt, dags för kvällsmat :) Uppdaternar mer snart! 

Kram
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar