tisdag 2 februari 2016

En väldigt lång, men alldeles underbar jobb-helg!

Det senaste har jag haft så väldigt mycket att göra, det är mycket plugg och mycket jobb (pga inventering förra veckan fick alla jobba extra, jag jobbade fredag till måndag nu i helgen bland annat), uttöver detta ska man hinna plugga, handla mat, laga maten, städa och träna, ja ni vet hur det är. Eftersom Jared har ett brutet nyckelben så har han inte kunnat göra så mycket hus-arbete så att säga, vanligtvis gör vi det mesta tillsammans, tvättar kläder, städar, diskar och lagar mat ihop. Jag har inte riktigt hunnit med att göra allt själv så vi kom lite efter i planeringen så att säga dessa 3-4 veckorna sedan vi kom hem från semestern. 

Jared tycker det är jättefrustrerande att han inte kan hjälpa till, för han känner sig lite "dum", vilket han inte behöver göra alls! Ett brutet nyckelben är ju jobbigt nog. Men underbar som han är så fixar han med annat under tiden - som ett litet extra tack för att jag tagit hand om allt det senaste, och uttöver det haft både plugg och jobb (speciellt nu de 4 dagarna över helgen som jag jobbade) så gav han mig 4 överraskningar, en per dag under den långa jobbhelgen! 

Nummer ett kom på fredagskvällen när jag kom hem från jobbet. En väldigt fin kruka med rosor och en liten post-it lapp som sa "Thank you, the first of four..."! Eftersom jag vet att Jared älskar att fixa med överraskningar förstod jag att det var något mer på gång, men han gillar spänningen med det hela så han väntade med nästa överraskning tills lördagen. Nummer två började på morgonen då han hade köpt croissants och gjorde frukost åt mig, supergott! Och efter jobbet hittade jag en lapp på bordet hemma som satt på ett kex-paket med en vinflaska till, och sedan även ost i kylen! 
Nummer tre kom på söndagen, då gick vi ut på brunch innan jobbet, och efter jobb och gym den dagen fixade han med massor av fina tända ljus och oljor i badrummet hemma, tappade upp ett bad som stod och väntade när jag kom hem, en riktig spakväll för mig! Precis vad jag behövde, haha!


Posar inför kameran utan bandaget ;)

Och nummer fyra.. på måndagsmorgonen fick jag ett sms när jag var påväg till jobbet med en lång dikt som han hade skrivit som sa att vi skulle ut och äta på kvällen. Han berättade inte vart det var förrens vi var påväg, ett supermysigt ställe som är rätt nyöppnat, Valpe street heter det. Underbar mat och gott vin, jag har blivit riktigt bortskämd denna helgen kan jag säga! Men har som sagt jobbat rätt hårt med, haha :) Visst är han alldeles awesome och underbar?? I think so! :D


Trött men väldigt glad! :) 

Idag har det varit plugg på uni och massa möten, sedan blev det lite hot pilates, städning av lägenheten, och lagar lite mat nu. Så hungrig! Vi ska kolla lite på flygen till Australien ikväll, även om vi inte bokar förrens i april (denna månaden kommer första räkningen till bröllopet i Sverige, så man får sprida ut kostnaderna lite under året, hihi), och ska kolla på wedding invites igen, samt visum till Jared. Fullspeckad kväll med andra ord! Som vanligt ;) 

Ska bli skönt att "bara" ha min avhandling att jobba på imorgon, jag kan sitta helt ostört och jobba på den. Ska ta en mysfika med nya bekantskaper också, kaffe hinns alltid med! 

Nu, matdags! Uppdaterar mer snart, hoppas allt är bra hemma!4 kommentarer:

 1. Så himla romantisk fästman du har!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja han kan det dar, han gillar overraskingar :P

   Radera
 2. Men åh, så underbart med massa överraskningar! Jag önskar min sambo kunde fixa med sånt där nångång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du far gora lite *hint hint* Helena!! Lite hjalp pa traven ;)

   Radera