tisdag 19 april 2016

"Areas of outstanding natural beauty"

Ja sådana områden finns lite överallt här, och i helgen gick vi på en långpromenad i ett område nära oss, nämligen Chilterns AONB! Det bjöds på underbar landsbyggd på engelskt vis och fin natur, solen var till och med framme och lyste fint på alla engelska blåklockor (vet inte riktigt om det är samma som i Sverige?). Riktigt vårväder! 

Jag behövde verkligen en paus från allt plugg och jobb med saker och ting (jag pluggar ju typ varenda dag haha, jag är jättedålig på att ta pasuer..). När vi var tillbaka i lägenheten efteråt hade jag så mycket mer energi och kunde koncentrera mig mycket bättre! 

Och något annat som är bra är att träningen äntligen har börjat komma igång igen, mina axlar gör visseligen ont lite då och då fortfarande, dom är lite stela fortfarande - men, jag har (peppar, peppar) inte haft någon spänningshuvudvärk på ca 8 dagar nu! Det är stort, jag brukade få några gånger i veckan. Så håller tummarna att den håller sig borta! Migränen är ju som sagt mycket bättre med, kommer endast runt "den tiden av månaden" men ibland kommer den inte ens då! Migränmedicinen fungerar tycker jag. Vill snart prova att inte ta den ett tag med, för att se om det blivit bättre generellt! 

Anyways, nu är det ca 10 dagar sedan vi ansökte om Uppehållstillstånd, lång väntan framför oss men vi är sååå glada att vi kan vänta tillsammans utanför Sverige. Det finns så många andra som måste vänta på olika håll, och det är ju sån fruktansvärt lång väntetid... 

Vi håller även på med alla bröllopsinbjudningarna fortfarande: adresserna - det är svårt att hinna fixa med allt hela tiden! Men jag tänkte att jag ska fixa med det ikväll, så lägger upp lite fina bilder från helgen här så länge - det får bli en snabb uppdatering idag! 

Men mer kommer snart som sagt! :)

Kram

 Här hittade vi en sönderslagen gammal telefonkiosk - som hade massa böcker inuti :)

 Jared posar med blåklockorna! 

 Och jag med såklart :P
 De små vägarna man skulle följa gick genom massor av gårdar och hästhagar, man fick liksom följa leden genom all privat mark, det tyckte jag var mycket märkligt.. hästmänniska som man är i grunden så känner jag att det är jätteirriterande om folk är i hagen - dessutom farligt om personerna i fråga inte vet hur man ska hantera hästsituationer, men det verkar vara andra regler här borta! Och här har vi Jareds favoriter! 
4 kommentarer:

 1. Härlig natur och skönt att migränen är borta! Jag dras själv med mycket migrän... ett elände!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja verkligen, det ar fruktansvart med migran! Har haft dem sedan jag var liten, under ett tag fick jag flera stycken per manad.. Hormonrelaterat ar det for min del, men jag ar valdigt kanslig for allt som har med mattider, sovtider och sadant att gora med! Hoppas du slipper migranen ocksa!! :)

   Radera
 2. Vilka härligt grönskande bilder! Det är lite den delen av våren som jag saknar i Jämtland, som förvisso har den fantastiska vårvintern istället. Men stora vitsippsdungar och grönskan i april...

  Med vänlig hälsning
  dalslänning i exil ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja det ar verkligen gront har! Det kanns som de sodra delarna av England generellt ar snappet varmare an Sverige aret om (aven varmare an sodra Sverige) - vi har inte haft sno mer an en dag pa tva vintrar har, och varen kommer tidigt! Sedan regnar det en hel del ocksa hihi. Vi har inte rest mycket norrut i Sverige annu da jag kommer fran goteborgsomradet och har bott utomnalnds ratt lange nu, men det ar nagot vi jattegarna vill planera in ocksa! Min australienska fastman tycker naturen i Sverige ar sa intressant ;)

   Radera