söndag 10 april 2016

Nu är ansökan inne!

Nu är det gjort, vi har ansökt om uppehållstillstånd till Jared! Enligt hemsidan ska det ta ca 12-13 månader för oss, så det är bara att vänta. Och det tog lång tid att ansöka, ca 4 timmar! Vi hade mycket information och många bifogade dokument, men får se om vi behöver komplettera mycket, vem vet. 

Vi började dagen med våran obligatoriska pannkaksfrukost som vi kör på söndagar, sedan vidare till ett café där vi satt i timmar och gjorde våran ansökan. Jag ska inte ljuga, jag fick ont i huvudet och ont i magen av allt detta, och har stressat som en idiot för man blir så nervös på Migrationsverkets alla nya regler som kommer. Nu är det bara att vänta som sagt! 

Två kaffe, en huvudvärk och en massage senare  är det dags för mat och kolla på film, äntligen kan man slappna av en aning! Plugget går jättebra, hade ett prov i Paleoclimatology-ämnet i distanskurserna från Stockholm Uni igår, det kändes som det gick bra där med. Min avhandling här i England blir sakta men säkert mer och mer klar också! Ska bli så skönt när allt är klart :)

Nu, dags att slappna av och njuta av söndagskvällen! Ni kan väl alla hålla tummar och tår att vår ansökan inte kommer ta så fruktansvärt lång tid? :) Tack :D

Och just det, stort grattis till syster-Julia som fyller år idag!! Hon är och reser med kompisar i USA och har det skoj, man är inte avis alls hehe.

Uppdaterar mer snart :)
Kram2 kommentarer: