fredag 21 oktober 2016

Bröllop nummer 2: Noosa, Sunshine Coast!

Här kommer en liten sammanfattning av den symboliska ceremonin vi hade igår i Noosa, på Sunshine Coast! :) Vi hade en jättetrevlig dag och kväll, och vädret var alldeles underbart - så mysigt på stranden! 

Vi började dagen med att åka till Noosa, ca 2 timmar norr om Brisbane. Det blev lunch när vi var framme och sedan blev det att fixa håret för min del hos en stylist som Jareds mamma hade träffat på i Stockholm faktiskt, väldigt kul! Det tog några timmar att förbereda allt, vi köpte en mini tårta till kvällen (mest för att ha en tårta för tårtans skull, vi hade ju massa efterrätt bokat på restaurangen!), och sedan blommorna som först inte blev som dom skulle, hehe. Men jag tyckte det var jättekul ändå, det komiska var att buketten kom i fel färg och dessutom hade blommorna inte blommat (mer än rosorna då, resten var bara knoppar!) så vi fick plocka ihop en egen istället!

Ceremonin var liten och mysig, ca 30 gäster kom och de flesta var Jareds familj men även några av våra vänner från både Brisbane och Melbourne! En vän till oss båda som vi bodde tillsammans med i Brisbane för några år sedan (vi bodde där med honom och hans fästmö) höll i den symboliska ceremonin och gjorde en riktigt bra version med en liten komedi twist - eftersom vi redan är gifta och eftersom han inte är en någon vigselförättare så blev det som ett fint tal istället med lite skojiga kommentarer här och där, mycket roligt!

Kvällen fortsatte sedan på Boardwalk Bistro on Hastings som är en restaurang på stranden som vi bokade, med trerätters middag, drinkar och musik! Jättemysig kväll verkligen :) Nu är vi på Gold Coast (ca 1 timma söder om Brisbane, andra sidan kan man säga!) och ska precis starta våran Honeymoon - så nu hoppas vi på fint väder och bara chill på stranden! 

Det kommer fler kort från Noosa nästa vecka, jag har inte alla korten på datorn ännu hihi... Men ha det så nice sålänge - uppdaterar mer snart, kram!     


Casuarina Garden Foreshore :)Vi visste inte vilka färger som skulle användas till dekorationen, men lyckades ändå matcha med buketten, haha!

 
Wieee!

 

 
Jag och våran kompis som höll i ceremonin

Restaurangen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar