torsdag 13 oktober 2016

Snart dags för Sunshine Coast!

En vecka sedan vi landade nu, vi börjar komma in i någon form av lite vardag med semester samtidigt. Vi började kolla på jobben idag, Jared har sökt några och så fort vi vet vart det blir kan jag söka med! Innan dess har vi ju den andra delen av bröllopsfirandet på Sunshine Coast också - det mesta är redan fixat och klart på den biten. Efter det blir det Honeymoon! 

Och på tal om Honeymoon, vi fick boka om det vi hade bokat i Airlie Beach och Withsundays på grund av budget-ändringar. Alla våra sparpegnar är just nu vårat engelska sparkonto, vilket betyder att sparpengarna sjunker i värde i takt med att pundet sjunker i Brexit... Vi har redan förlorat endel, så vi valde att byta resmålet till guldkusten som blir lite närmre istället, mindre kostnader. Whitsundays får bli en annan gång när vi har mer i budgeten! 

Igår var vi i Southbank nästan hela dagen och kollade på bio senare på kvällen. Cineplex - det är vårt favoritställe att gå på bio på, och det är fortfarande lika billigt som innan! Endast 6.5 dollar per person om man går under dagen, och 8.5 dollar per person på kvällen. Så vi kollade på "secret life of pets", hehe!

Nu snart dags för middag, och filmkväll! 
Uppdaterar mer snart!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar