onsdag 9 oktober 2013

Uni Week 9

Ja, forsta dagen tillbaka pa uni idag, borjade med att jag missade forsta taget - vilket ledde till att jag missade det langa taget med. Men, det var ingen fara, for tydligen sa hade jag redan gjort klart alla inlamingarna som skulle in denna veckan i amnet som hade forelasning pa morgonen, utan att ens veta om det haha. Sa kan det ga, inte ofta man gor klart arbeten innan man ens fatt uppgiften... Och vi hade dessutom ingen prac-lektion heller som jag hade planerat att ga pa, vilket gjorde att jag istallet gick pa min vanliga lektion som hade andra omgangen av ett mineralprov som vi hade for nagra veckor sedan - man behovde inte gora deta provet igen om man inte ville, darfor hade jag tankt att ga pa en annan lektion, men man fick en andra chans att forbattra resultatet pa provet idag om man ville. Och eftersom jag var dar sa tankte jag att jag kunde ju lika garna gora provet igen, aven om jag vart nojd med mitt forsta resultat - och det kandes som det gick annu battre idag, haha. Tumme upp pa det!

Vi har ett ratt stort grupparbete pagang med, vi borjade satta ihop allas individuella research delar idag, kandes helt ok! Det ska in nasta vecka, och veckan efter det ar det redovisningar. Det kanns att det borjar dra ihop sig lite mot slutet av terminen!
Det basta med att geologiplugg ibland ar att man far rita sa mycket :P Jag illustrerade nagra 'Coastal processes' i Landscape Evolution haromveckan som forklarar lite olika landformer och hur dom formats pa kusten, bland annat. Och vi ritar ju aven mycket stenar, mineraler, och stratigrafiska kolumner, med mera. Med andra ord, vi ritar mycket :)



Vadret var valdigt fint idag, det stod att det skulle vara ca 30 grader, men det kandes svalare - i allafall i Ballarat. Men va fint det har blivit dar ute nu, varkanslor! Jag har inte akt till Ballarat pa nagra veckor nu for att vi har haft ledigt, och idag nar vi akte in sa var det vackra blommor planterade overallt, grona trad och soligt vader! Jag forsokte ta nagra kort igen pa landskapet pavagen dit (alltsa inte blommorna da), har skaffat en ny mobiltelefon namligen for min forra slutade fungera. Men det ar ju lite svart att fa till korten nar man sitter pa ett tag eller en buss, sa darfor ser dom lite 'blasiga' ut ibland, hehe..







Jag har hittat lite nya fik med, alltid trevligt! Varat matschema rullar pa det med, och har borjat kora igang lite med traning igen med. All denna nyttiga maten och traning etc. som vi haller pa att borja med ar for att vi vill bli piggare och starkare. Jag som har haft sa mycket problem med migran vill forsoka gora sa mycket som jag kan for att forsoka fa bort migranen sa mycket som mojligt. Jag har borjat pa en migranbehandling med, forsta behandligen ar avklarad och har tre till inbokade. Dom specialiserar sig pa huvudvark och olika sorters migran, sa jag kande att jag ville prova! Och har aven kollat ogonen hos en optiker som gett mig svaga datorglasogon, vilket ska hjalpa det med.

Men nu ar det dags att plugga lite till, sedan lite film-time! :) Uppdaterar mer snart!
Kram







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar