tisdag 6 september 2016

Nu är det klart!

Allt är inlämnat, allt är alltså klar med master-utbildningen - det känns så otroligt bra!

Det är en redovisning i slutet av september på en konferens kvar visserligen, men vi kommer ha lämnat England före det så vet inte om jag behöver redovisa alls - de sa antingen en redovisning i förväg eller så gör dom ett medelbetyg på den. Oavsett så kan man säga att jag är klar nu!

Jag är så stolt, och lite trött hihi, men det känns så bra. Stressen kan släppa lite. Tack till alla som har stöttat mig under utbildningen, ni är guld värda!

Nu ska jag bara edita klart en research-artikel som ska in för skoj skull, inte till skolan utan till en scientific journal (skriver den tillsammans med min supervisor men han är på fieldwork på Island just nu). Och sedan är det bara att packa lägenheten, göra klart allt inför bröllopet, och förbereda för doktorand! Men före det blir det såklart semester och chill i Australien med, hihi.

Jared har ca 10 dagar kvar på jobbet nu, det känns också lite lustigt, de ville jättegärna att vi skulle stannat längre men det krävdes ju att de skulle sponsra honom genom jobb isåfall, och tydligen gick det inte att fixa så här sent på året (alla sponsrade platser på företaget var redan tagna, typ). Och dessutom valde vi ju att flytta till Sverige istället, även om väntetiderna är långa på Migrationsverket så är vi ju tekniskt sett påväg! ;)

Men dessa två åren i England har verkligen varit en enormt kul upplevelse och bra erfarenheter för både mig i plugget och för Jared inom sin karriär.

Snart kommer våra familjer på besök och "semestern" kan börja, det ska bli såå roligt!  Men nu är det dags att fira (efter jag jobbat lite på research-artikeln!) - uppdaterar mer snart :)
Kram

 Firade med en av de godaste iced mochas i Reading, på CUP cafét! :)

Måste ju ta en hiss selfie med, så här glad är man när man är klar med sin masters (och försöker att inte spilla sitt kaffe!) ;)

Ja den blev rätt tjock faktiskt (106 sidor sammanlagt) hehe.


Inlämnat och klart! :D 4 kommentarer:

  1. Härligt, grattis! Det kändes helt overkligt för mig när jag blev färdig med allt, och speciellt när jag hade betyget i handen! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Ja precis, sa harligt! Vi far inte betygen forrens i November, men den som vantar pa nagot gott! ;) Hoppas du fick bra pa ditt!

      Radera