lördag 3 september 2016

Nervöst

Sitter med ett glas vin och äter en punschrulle som jag köpte i London på ScandiKitchen förra helgen, försöker att lugna ner mig efter all hets men inlämning av avhandlingen. För den är nu inlämnad online, och om allt ser bra ut efter similarity poängen kommit upp så blir det att skriva ut imorgon, och lämna in på universitetet! Så än är det inte 100% klart, men sååå nära nu!

Det tar ca en timma att få första genomgången, så sitter tålmodigt och väntar. Men orkar såklart inte plugga mer ikväll, nu får det bli chill! Allt ska ju inte in förrens på onsdag, men vore skönt att skriva ut det imorgon. Middagen är på ingång och senare ikväll ska vi skypa med kompisar i Australien. 

Vi har även hunnit med 4 lägenhetsvisningar (jag tror denna lägenheten blir snabbt uthyrd efter vi åkt, allihopa som kom hit verkade intresserade!), och har även haft våran 1-åriga förlovningsdag! Det var förra veckan, hehe (har haft så mycket att göra) och vi gick till en mysig restaurang som heter London Street Brasserie och det var hur gott som helst, en riktigt bra kväll, till och med utan migrän av vinet, det ni! 

Jag fick mina studiebetyg från Stockholm Uni också, det var kul att se dom mitt i all stress, man fick lite positiv energi av att se dem liksom :) Annars har det även varit mycket mat, kaffe, brunch och solsken. Ja, det vanliga :) Nu ska vi kolla på film tills maten kommer (take away) och bara ta det lugnt!

Uppdaterar mer snart!
Kram

Hyde Park!

 

3 kommentarer: