onsdag 21 september 2016

Sista natten i England!

Vi är nu incheckade på hotellet inför sista natten i England, va snabbt tiden har gått alltså! Det blir en snabb uppdatering - nu har det gått några dagar sedan alla kom hit och det har minst sagt varit mycket att göra. Allt är nu packat och klart - vi har försökt klämma in lite sightseeing mitt i all packning också såklart, bland annat var vi på rundtur i Buckingham Palace igår! 

Imorse skulle städarna komma kl 08.30 men de satt fast i trafiken och kom lite sent - tur var det eftersom jag hade migrän och det tog lite längre att få ut de sista möblerna till släpet, hehe. Har haft migrän sedan i söndagskväll eftersom det är "den tiden på månaden", men nu mår jag bättre igen! Nu ska vi bara köra de sista möblerna som vi inte ska ta med oss i flytten till ett ställe som tar emot donations. 

Efter detta är nog allt fixat och klart, alla konton med olika företag är stängda och vi är redo! Långa dagar har det varit, men nu har vi snart en eftermiddag att vila på innan den långa bilresan till Sverige.

Här kommer lite kort från de senaste dagarna.
Uppdaterar mer snart :)


Igår fikade vi på ett av våra favoritcafén i London, Notes, såå gott kaffe och brownies som smakar precis som kladdkaka - fast med lite karamell inuti - yum!

Ännu mer fika! Denna gången fick mamma och pappa smaka på Red Velvet Cake för första gången, det som vi tänkte ha som bröllopstårta ;)The Fossey brothers!

Vi gjorde några försök till hopp-bilder!Här är vi allihopa!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar