lördag 2 november 2013

Somrigt och fint vader :)

Lordag och fint vader! Soligt och 28 grader, man kunde ha pa sig shorts, linne, och sandaler utan att frysa - unnderbart! Detta ledde till att vi tog det lugnt idag (dvs inget plugg, for fint vader for att sitta inomhus!). Vi vandrade runt inne i stan, fikade en stund, och slappade hemma med en kall ol och kopparbergs flader-lime cider. Ni undrar kanske hur det kommer sig att jag dricker en svensk cider har nere, men dom har faktiskt bade rekordelig och kopparbergs att kopa.


Och ni vet nar man satter ihop tva ord av misstag? Jared visste inte vad flader var, och nar jag skulle beratta for honom att det ar en av mina favoritsmaker pa saft blev det "It is one of my flavourites" istallet for "favourite flavours".. Ja, ratt effektivt, eller?
Vi kopte aven nagra chokladpraliner fran et chokladcafe i stan, det ar ju lordag trots allt! Dom har en sort som smakar som mjuk knack med choklad pa - den ar helt klart favoriten just nu. Det kommer bli mycket julbakande nar vi kommer och halsar pa kan jag saga! :)


En harlig ledig lordag, valfortjant efter allt arbete. Vadret holl sig fint hela dagen, och solen gar ner runt kl 20.30 nu, mysigt! Jag lamnade in ett arbete igar i geofysik, och imorgon drar plugget igang igen - har tva inlamningar att gora klart, en field report som ska in i slutet av nasta vecka, och sedan plugga pa prov, plus den extra veckan. Den extra veckan ar for Engineering Geology amnet, och ar tekniskt sett en del av denna terminen fast den ar lagd pa sommarterminen. Men eftersom den bara ar pa en vecka sa ar det lugnt. Snart sommarlov!

Men nu ar det dags for lite musik-chill, och kanske lite film, skriver mer snart :)
Kram





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar