lördag 30 augusti 2014

New Forest National Park

Idag kände vi att vi ville ut och se lite natur, valde mellan att åka till Brighton eller en national park och det slutade med att vi åkte till New Forest National Park. Det är en väldigt stor nationalpark och när man inte riktigt har internet än hemma så var det svårt att förbereda vart man skulle gå. Jag ville sett all natur och fina landskap, men vi hamnade mitt i en liten by som hette Brockenhurst (mitt i New Forest). Sedan ville vi självklart även se alla hästarna, hästnördar som vi är :) Och även fast vi hamnade i en liten by så var det vilda ponnyer nästan överallt! Dom var hur lugna som helst, fast om man kom för nära blev dom lite skeptiska. Men inte blev dom rädda för bilar, och ibland när man vandrade runt lite på en stig kunde man höra hur dom kom dundrandes förbi. 

Vi spenderade timmars letande efter hästgårdar som var på kartan, men hittade ingen av dom. Känns som kartan var lite missvisande (fanns inte så mycket information, och handlade mest om den lilla byn, som visserligen var rätt mysig), men för någon som ville ut i naturen var det inte så topp. Men vi hade en trevlig dag ändå, vi lunchade och fikade lite, promenerade bland hästarna och tog det lugnt. Känns som man får ta en tur dit igen, och leta reda på vart man ska gå innan, så man har mer koll när man är där bara :)

Nu ska vi förbereda lite kvällsmat, hade gärna chillat med en film men har fortfarande ingen fungerande tv, men får kanaler och internet i början på nästa vecka. Helt slut efter utflykten, här kommer lite kort! Uppdaterar mer snart! Kram :)

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar