lördag 11 oktober 2014

En gång hästbiten, alltid hästbiten!

Äntligen helg! Jag har ju visserligen bara letkionstid måndagar och tisdagar, men det är endel plugg vid sidan om så har nästan tappat bort vilken dag det är, haha. Men lördag betyder ju ändå godis! 

Träningsvärk igen, har haft det nästan hela veckan, men det är bra - det går framåt! Jag har köpt lite hantlar och en kettle bell att träna med hemma, och springer några dagar i veckan med. Jag var lite naiv när jag tänkte att det skulle bli lättare med ridningen efter bara en vecka hehe, men jag känner ändå att det har blivit stora framsteg! Man ska vara ambitiös, och positiv inställning är bra! :)
Var och red lite på Harley igår, jättefin och snäll är han - det blev en snabb uteritt innan det mörknade helt och sedan lite i paddocken. En väldigt rolig kväll, det känns så kul att komma igång igen, det har jag väntat på länge nu! Jared åkte med igår, och Harleys ägare var där också, men nästa vecka börjar mitt schema och jag kommer åka dit två gånger i veckan och rida själv framöver. Ska eventuellt ta någon dressyrträning snart med, finns en tränare som känner hästen väl där och det hade varit bra att gå igenom min sits och liknande eftersom det gått några år nu, vill ju bygga upp musklerna och balansen på rätt sätt. Här kommer några kort från uteritten, jättemysig solnedång i bakgrunden!


En glad Eleonor :)

Från det ena till det andra, vi har hittat Wokings bästa take away coffee! Enligt oss iaf, hehe, och det hjälper enormt med pluggenergin kan jag säga. Dom har ett café i West Byfleet (en tågstation bort) och har precis öppnat ett litet ställe inne i Woking Town centre. Det har öppnats en så kallad "Market Walk" mellan shoppingcentrerna nämligen, en liten gång/väg som har en liten marknad med massa mat och frukt, och ett utav ställena är då ett nytt kaffeställe som har hur gott kaffe som helst. Vi började prata lite med ägaren som även jobbar där, och han berättade att han dom specialiserar sig i kaffe har många australienska kunder i sitt andra café, lite kul. Vädligt trevliga, och väldigt mysig liten "marknad". Rekommenderas att kolla in om någon har vägarna förbi Woking :)

 En trött men glad Jared!

Market walk i Woking

Men tillbaka till helgen, idag ska vi tvätta kläder på tvättomaten igen - japp, problemet är fortfarande inte löst. En tredje speciallist kommer nästa vecka. Frustrerande, men dom måste ju få gå igenom sin "process". Men tydligen räckte det inte att första specialisten sa att den borde bytas ut (maskinen är över 10 år gammal sa specialist nummer 2, rekommenderade också en ny om inte kemisk tvättning funkade, vilket det inte gjorde..). Nu ska alltså speciallist nummer tre komma och kolla. Suck..

Men men, nu är det nog dags att köra igång. Plugget går bra, känner att jag vill ta lite ledigt idag och ta nya tag imorgon! Vi ska nog ut och köpa lite kaffe att ta med till tvättomaten nu, solen skiner och känns som ett perfekt tillfälle att ta en promenad.

Men jag uppdaterar mer snart - hoppas allt är bra hemma, kram! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar