måndag 20 oktober 2014

Fullt upp, och ny tvättmaskin - snart iallafall! :)

Så trött, helt otroligt, men har sovit lite dåligt det senaste - eller rättare sagt, Jared har sovit dåligt det senaste och hållit mig vaken, hehe. Nej det är nog egentligen oss båda två. Det har varit fullt upp sedan flytten hit kan man säga, allt fixande med jobb, plugg och lägenheten - en flytt till andra sidan jorden tar energi ibland hehe, och vi har fortfarande inte kommit in i allt här ännu, men snart så! :) Jag är rätt känslig med sömnen med, behöver bra sömn för att inte få migrän men även känslig då jag vill ha det helt släckt och tyst. Vaknar väldigt lätt av sånt annars. Rullgardiner kanske får bli nästa projekt :P

Sedan har det helt plötsligt blivit väldigt varmt här med, elementen är på nu (något som hela byggnaden har börjat med nu tror jag) så att Jared till och med sa häromdagen att det känns ju som när man inte hade aircon i Brisbane på sommaren, kletigt och varmt. Tror vi får sänka elementen lite (det är ju nästan 20 grader ute med liksom...fortfarande!). Från det ena till det andra, vi får en ny tvättmaskin snart! Äntligen - det tog tre specialister (och nästan två månader) att få igenom detta, även om de två första sa samma sak så tog det lite tid, dom ville väl vara säkra på att ingen "hittade på" att den var möglig. Men nu så, snart kan vi tvätta kläder hemma! :D Sen näär den kommer, det vet vi inte än, haha.

I vilket fall som helst, det blir ju tidiga mornar när jag har uni, och långa dagar från 9 till 17. Tåg tidigt på morgonen med lite frukost och kaffe. Och på eftermiddagen idag fick jag köpa en till kaffe, brukar aldrig köpa två per dag men var så trött - gick inte att koncentrera sig. Det var första gången på länge jag kände att jag behövde en kaffe för att piggna till, brukar oftast köpa för jag gillar smaken och tycker det är lite mysigt med kaffe till plugget eller frukost. Men uni var iallafall intressant och lärorikt idag med, som vanligt, och inte lika mycket matte idag (tumme upp på det!).


Soluppgång från tåget imorse!


Kaffe nummer två, med en jättegod "Cappuccino-tårta" i bakgrunden (eller så kallad "pluggenergi").

Vi har tränat endel det senaste, springer flera dagar i veckan - känns bra! Sandra var här och hälsade på med nu i några dagar som sagt, och det var jättekul (även om det blev mycket pluggande), och hon åkte hem nu i eftermiddags.


Här är en bild på mig och syster-Sandra, när plugget övergick till vin!

Jag vill gärna åka iväg till något coolt ställe snart och ta kort på vacker natur, vi har funderat på att åka till någon nationalpark i Wales, men vi måste vänta lite tills vi fått iordning med allt i lägenheten - så om någon vecka kanske! :) Under tiden får ni nöja er med kort från tåget idag, och på mitt kaffe (hehe) - och vi åkte även en snabbis till staden Guildford igår (typ 10 minuter från Woking med tåg), för att se lite hur det såg ut där. Mysig stad, lika stort som Woking i princip, men lite mysigare med gågator och massa affärer, får kanske ta en heldag där någon gång snart!

 Jared på gågatan när vi var i Guildford :)



Men som sagt, dags för lite chill nu - upp tidigt imorgon! Hoppas allt är bra hemma, skriver mer snart!
Kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar