söndag 5 oktober 2014

Hej, träningsvärk!

Så, garderoben är färdig så nu kan vi äntligen packa upp det sista ur resväskorna! En slapp söndagskväll, tvn är på, vi kollar på lustiga reklamer och äter choklad - när man har ca 2kg dumle från Liseberg så är det svårt att inte äta av den, hehe..

Som sagt, enorm träningsvärk i benen idag - jag provred nämligen hästen igår, och det var jättekul! En underbar och mysig fux som heter Harley :) Han är 18 år, fälttävlanshäst och supersnäll, kommer rida honom 1 till 2 dagar i veckan. Jag red kanske i 15 minuter igår och det känns verkligen i kroppen idag hehe - men jättekul var det, och det känns bra att komma igång igen! Anläggningen var fin med, och människorna där verkar jättetrevliga - supertrevliga ägare med, kul att lära känna lite nya människor :) Vi var där på kvällen, och trots att det var väldigt kallt ute så va solnedgången otroligt vacker.







Och Jared var med och sa hej också :)

Så, en snabb uppdatering idag, ska upp tidigt till skolan imorgon - långa dagar blir det med lektioner från 9 till 17. Kanske dags för lite té och sedan kolla på Vänner - har snart kollat klart på hela serien, igen - men jag tycker dom är bra :P Här kommer lite bilder från igår, skriver mer snart!
Kram





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar