söndag 2 augusti 2015

New Apartment! Nu är vi inflyttade :)

Nu har vi alltså flyttat in! I fredags åkte alla våra saker från Woking i flyttbilen (har några få saker kvar att hämta), och vi har spenderat det mesta av helgen till att packa upp allt. 

Lägenheten var delvis möblerad, vi tog med våran säng med nattduksbord, plus två stora bokhyllor och ett skrivbord i vardagsrummet - resten var redan här i lägenheten, och ingår då i hyran (två vita soffor, matta, röd bokhylla, köksbord med stolar, etc.). Vi har även köpt två begagnade byråar som extra garderobutrymme då det inte fanns så mycket i sovrummen här, dom kommer imorgon, då kan vi gå igenom alla kläder som för tillfället ligger på sängen i gästrummet, hehe..

Jag provjobbade även på ett Australienskt café igår, det gick jättebra - underbrt kaffe alltså, riktigt Melbourne-style som vi kallar det :) Men är inte säker på om det är vad jag är ute efter just nu. Ska prata mer med dom imorgon. 

Anyways, vi sitter och försöker få igång våra högtalare till tvn och surround sound, ska strax ut och springa tänkte vi. Sedan blir det dags att laga första middagen i nya lägenheten :) De senaste dagarna har vi ätit ute, lite indiskt och italienskt vilket var underbart gott. Reading är så mycket större än Woking, finns mycket större utbud på mat och restauranger, jättekul!

Här kommer några snabba bilder från lägenheten - det har varit väldigt fint väder idag, och eftersom vi är på högsta våning och har väldigt många så kallade "sky lights" (alltså hål i taket så solen lyser in, jättemysigt!) så det är väldigt ljust, men senare när det blir mörkt ska vi ta några fler bilder, vill visa lite andra coola lampor som fanns i lägenheten! 

Uppdaterar mer snart, dags för träning - stay tuned!
Kram

 Tv i badrummet... skumt värre!!

 Vårt gästrum, som just nu är "garderob"


Lite tomt just nu, men här är sovrummet! 

 Med badrum där med :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar