måndag 30 november 2015

En fin liten bok

Hejhopp! Det har varit så mycket att göra det senaste, men inte "som vanligt" - för vi hade finbesök från Sverige förra veckan! Mamma, pappa, syster Ida, mormor, morfar plus mostrar och kusiner kom hit en sväng, ett stort gäng med andra ord och det var jättekul att ha er här! Roligt att få visa er runt lite, tiden gick alldeles för fort bara. Tur att det inte är såå långt bort ändå och att man kan hälsa på snart igen :)


Tv-spel...


Här skojjas det ordentligt ;)

 På fredagen fick jag prova brudklänning med åskådare! Mamma, pappa och Ida följde med till Elderberry Brides i Basingstoke där jag hade bokat en tid på morgonen. Hade sett på deras hemsida att de hade många av de klänningar jag var intresserad av, och faktum är att jag kan ha hittat "the dress med stort D", mer om detta snart! Bilder från provningen nedan (men ingen bild på den riktiga klänningen hihi, den får ni inte se än!). Väldigt hjälpsamma var dom på detta stället, rekommenderar starkt att åka dit om man letar klänning i England ;)

Jag var exalterad iallafall haha!


 Några av klänningarna, men än får ni inte se den riktiga.. ;)

Efter många restaurangbesök och fikastunder var det dags för alla att åka hem, och jag spenderade resten av helgen till plugg. Jobbade idag och ska plugga mer resten av veckan. Oh just det, vi har börjat gymma nu med! Tänkte det var dags, för oss båda två haha. Min sjukgymnast har sagt att det är bara att träna på även om det gör ont efteråt, man måste ta sig igenom denna perioden. Och änsålänge känns det rätt ok faktiskt. Jag skriver en "pain diary" just nu också, har gjort det innan med migränen men nu en till axeln och skulderbladet då. Men det går sakta men säkert åt rätt håll! :)

Häromdagen kom även ett paket till oss, men vi hade inte hunnit hämta det förrens i lördags. Jared hämtade det medans jag fikade med familjen. Han kom tillbaka och sa att det var till mig, lite förvånad blev jag för vi väntade inte på något speciellt på posten, men jag förstod snabbt att det var Jared som låg bakom det hela, haha! Och det var en bok, en jättefin alldeles underbar bok, skickat från företaget Hot Pink som gjorde förlovningsringen. Det var en typ "dag-för-dag progress" med vackra ord och bilder om hur de skapade ringen från Jareds första ritningar och CAD-filer till den färdiga ringen. Jättevackert! Visar lite nedan :)

Boken <3
Nu är det dags att förbereda inför imorgon, sedan sovdags tror jag. Eller film, haha. 

Uppdaterar mer snart! 
Kram


4 kommentarer:

 1. Åh, va roligt att du kanske har hittat Klänningen! Och den där boken, vilken rolig idé och fint minne :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, det ar inte varit latt haha! Nu galler det bara att spara ihop sa man har rad med den hihi. Ja visst var det vackert, underbart att kunna ha nagot att spara sa :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack!! :D Han designade den sjalv och jag alskar natur och blommor, sa han gjorde tva fina lov i den hihi, helt perfekt :)

   Radera