söndag 14 december 2014

Pyssel & lite förkyld

Det har varit en lugn helg, så skönt att inte behöva stressa över plugg just nu! Det blev en fika med en kompis från Brisbane som just nu bor i London, och sedan åkte jag och Jared till Guildford och julshoppade lite. Guildford är ett väldigt mysigt ställe speciellt nu med alla juldekorationer också! Så vi köpte lite julsaker till lägenheten med, hihi.

Jag kände mig dock lite hängig under dagen igår då jag vaknat med täppt näsa, och visade sig senare på källen när vi kommit hem att jag även hade lite feber. Så då blev det soppa och té i massor, följt av tv-serier som våran tv spelat in åt oss - superbra grejj faktist, den känner av vilka program vi kollat på mycket och spelar in om vi missat dom. Så det blev några avsnitt av "Elementary", och idag blir det "Modern Family" följt av den brittiska komedin "Trollied". Idag är febern borta, känner mig lite öm i halsen men mår bättre idag - känns som förkylningen håller på att bli bättre.
Mysiga små gångar med restauranger i Guildford

Jag fixade även med några rosetter som kom med våra saker från Australien häromveckan, då jag tog med mig några av dom mest speciella när jag flyttade dit. Jared hade köpt en tidig julklapp till mig, en fotoram jag kunde rama in dom i! Nu ska vi bara hitta ett ställe att hänga tavlan på, men väntar nog tills efter Sverige-vistelsen, för vi kommer åka till Ikea och köpa lite bokhyllor med mera efter vi är tillbaka - lättare att bestämma vart allt får plats då :)


Tredje advent idag med, vi gjorde en mysig pannkaksfrukost med blåbär, banan och tända ljus - pannkakor var ju lite av våran "söndagsrutin" i Australien, kände att det passar ju faktiskt även här. Och mysigt att tända advensljusstaken på morgonkvisten med :)


Imorgon blir det faktiskt lite plugg, har ju prov veckan efter vi är tillbaka efter nyår, och sedan några inlämningar. Men måste även städa lägenheten, speciellt nu när vi kommer vara iväg i någon vecka - med en mögelkänslig lägenhet känns det som man måste ha allt i tipp-topp, ventilarat ordentligt så det är torrt och rent när vi åker. Jag tänkte skrubba runt fönstren och i badrummet bland annat. Men ska även hinna fixa mitt hår hos frissan, och sedan packa väskorna med julklapparna vi köpt!

Jared jobbar ända fram tills vi åker men har sedan julledigt tills några dagar efter vi kommer tillbaka. Vi ska eventuellt också se om vi kan få tag på biljetter att kolla på dressyren på Olympia Horse Show som är igång nu! Det fanns några kvar tidigare idag, så håller tummarna på det! Jared har ju aldrig sett något häst-relaterat så innan, så en horse show med blandade aktiviteter kan nog vara kul för honom med, även om jag mest vill se dressyren ;) 

Men nu är det dags för lite tv och té, som vanligt :)
Uppdaterar mer snart, kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar