tisdag 30 december 2014

Spa & Varberg

Vi gjorde ett impulsivt besök i Varberg igår tills idag, då Jared inte har fått se mycket av västkusten här ännu kände vi att det kunde vara kul. Vi åkte till Varbergs Fästning (Jared gillar att gå på museum och läsa om historia) och sedan vidare på Vargers Kurort där vi hade bokat en mellandagsrea-weekend! Tyvärr var de flesta massage-behandlingarna redan uppbokade när vi kom dit, men det gjorde egentligen inget (då de hade kostat extra ändå) för man hade inträde till spat och bastu etc med i priset, plus middag och frukost! Vi kände att vi behövde åka iväg lite på något avslappnande då det har varit full rulle sedan vi fick lite semester och kom hit och hälsade på. 

Jag hade inte varit i Varberg på många år, väldigt kul att gå runt där lite inne i centrum - väldigt mysig stad! Mysiga cafén och lite shopping blev det. Vi kom hem i eftermiddags och det blev då lite plugg igen för mig, och sedan lite förberedelser inför imorgon - tänkte försöka plugga lite imorgon förmiddag med (nyårafton och allt, haha!) sedan städa och fixa med mat, följt av nyårsmiddag med kompisar som man inte sett på ett tag :)

I vilket fall som helst, här kommer lite bilder från de senaste dagarna - fina soluppgångar, spa och Varberg! Dags att ladda inför nyårsafton (och sova lite hehe), skriver mer snart! 
Kram

 Vacker soluppgång, -14 grader ute! 
I baren på Varbergs Kurort och spa!

 Varbergs Fästning
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar