söndag 12 april 2015

Plugg & exotiska snacks!

Idag har det mest varit plugg, har gjort klart det mesta på Sicilien-arbetet, bara layouten kvar vilket jag täknte fixa imorgon på Uni. Vi har även vandrat runt lite inne i town centre idag, det blev lite kaffe bland annat och även lite Vietnamese Street Food - väldigt gott, finns i den så kallade "Market Walk"-sträckan mellan shoppingcentrena. Där även det bästa kaffet finns, och de bästa bakelserna brödet, blommorna, ja ni fattar! Det är som en liten "hipster-gata", eller ja, så hipster som Woking kan bli för tillfället (går inte att jämföra med Melbourne till exempel).  

Men Woking har massor av restauranger som poppat upp under det halvåret vi bott här nu, minst två stycken brunchställen och tre restauranger. Det har varit vägarbete och gågata-arbete under flera månader som verkar vara klart nu, det börjar se riktigt snyggt ut! Dock får vi ärligt säga att Woking är en väldigt liten stad, om man jämför med vad vi egentligen är vana vid. 

Såg på någon väderprognos att det ska bli 24 grader nästa vecka, wohoo! Jared är ganska exalterad, fast han tycker fortfarande det är konstigt med "sommartid" och att solen är uppe så länge. I många delar av Australien och speciellt i Queensland så har man inte sommer eller vintertid (varmt året om visserligen) medans andra ställen som Melbourne har, men i Queensland går solen upp kl 06 och ner kl 18, nästan varje dag på året. Ska bli intressant och se vad Jared tycker om sommaren här med solnedgång mellan kl 21-22!

Anyways, det har blivit mycket bloggskrivande det sista! Roligt! Hoppas allt är bra hemma, hörs mer snart!
Kram




Little Big Planet 3 - tvspelskväll :P

Woking med några nya restauranger :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar