torsdag 28 maj 2015

Snart dags för ny lägenhet?

Idag har vi kollat på två lägenheter i Reading, snabba ryck med andra ord! En av dom är perfekt tidsmässigt, precis samma tid som vi kan flytta, men den andra är available redan nu - så ska kolla med hyresvärden om man kan vänta lite med den, isåfall tar vi den. Får se helt enkelt! 

Jared jobbade hemifrån idag och kunde därför ta lite ledigt vid lunch och följa med till lägenheterna, vi sitter nu båda två och jobbar vidare med arbete som skulle gjorts tidigare idag. Efter lägenhetsletandet passade vi på att gå till ett mysigt café i Reading town centre, Workhouse Coffee heter dom, underbart kaffe. Melbourne-standard, rekommenderas! ;) 

Jag beställde ju en bok om Kretas geologi som skulle komma nästa vecka, men den kom idag, snabb leverans - det gllar vi! Var ju nästan orolig att den inte skulle kommit fram i tid hehe, men inga problem där inte. Ska lusläsa den och försöka bli lite klokare på den geologiska historian, dom visar även intressanta ställen som man kan åka till, även om inte alla ställena är vad jag ska jobba med till min avhandling.  

När vi var i Guildford senast gick vi in lite snabbt på Muji, en av våra absolut favoritaffärer - vi brukade alltid gå och fönstershoppa i deras butiker även i Australien - bara älskar deras produkter, så simpel och elegant design! Fick med en liten katalog hem som jag ska kolla i ikväll tänkte jag, vill börja planera lite smått nytt till nya lägenheten när vi får den. 

Solen skiner fortfarande så tänkte gå ut och springa snart, en snabb uppdatering idag!
Stay tuned.
Kram!




Woking - från springturen igår!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar