torsdag 13 november 2014

"Jag kunde inte låta bli" - Whitecliff Bay bilder

Kunde inte låta bli att lägga upp lite bilder från idag! Isle of Wight, Whitecliff Bay, namnet kommer från att klipporna är av vit "chalk" (som tavel-krita, vet inte riktigt vad stensorten heter på svenska...) och även massa flintastenar. Kort sagt: dag 1 av field tripen är avklarad, i reng, rusk och väldigt starka vindar.

Dagen började med tåg till Portsmouth, och sedan hovercraft till Isle of Wight - något av det lustigaste jag har provat på, haha! Måste varit för det var extra blåsigt, men det var väldigt skumpigt och vaggade liksom från sida till sida, men jag blev inte så sjösjuk faktiskt, dock blev det endel fjärilar i magen! Hela grejjen påminde lite om när man spelade "Diddy Kong Racing" tv-spelet för en massa år sedan.. fast jag körde ju den inte såklart.



Trots att jag hade lite ont i huvudet och ömma axlar från ryggsäcken var det en kul dag, men vädret var inte toppen. Vi fick springa från tidvattnet, och det skummade från havet i vinden så det nästan såg ut som snö! Imorgon ska det regna igen, får se hur det ser ut då.

Blir tidigt imorgon igen, snabbt inlägg idag! Skriver mer med fler bilder från morgondagen antingen imorgon eller till helgen, beroende på hur trött jag är efter fieldtripen! Hoppas allt är bra hemma :)
Kram














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar