lördag 15 november 2014

Sista dumle-påsen är öppnad!

Det blev inget med fieldtripen på dag 2 igår för mig då jag fick migrän och var tvungen att stanna hemma. Lite tråkigt, för jag såg fram emot denna fieldtripen väldgit mycket, men jag var med på första dagen iallafall (i Whitecliff Bay) - får helt enkelt ta och åka till Isle of Wight igen snart, så kan Jared åka med också om han vill!

Idag var migränen äntligen borta, och det blev massa plugg men känns som man inte kommer ikapp sin "to do list" med alla saker då det blir mer och mer hela tiden. Det börjar bli rätt stressigt, jättemycket att göra. Men det är bara att jobba på! Små steg i taget :) Längtar till jullovet!

Middagen är i ugnen, och vi skulle även bakat lite banana bread idag men det hanns inte riktigt med - tar det imorgon! Får kanske bli lite varm choklad ikväll istället - passar i alla situationer. Våran O'Boy har tagit slut hehe, men vi har köpt ett nytt märke som heter "Green & Blacks Organic Cocoa" - ska tydligen vara väldigt god kakao, vi gjorde kladdkakan på den häromdagen (och den blev ju god, men smakar inte samma som hemma!).  Och på tal om choklad... sista dumle-påsen från Lisebergsvinsten är nu öppnad! Kan säga att vi är nästan lite trötta på dumle nu (men bara nästan, hehe). 




Man är nästan aldrig inne i London faktiskt, har inte riktigt tid att åka in liksom, trots att man bor rätt nära - men så kostar det ju endel att åka tåg här med, och jag åker ju till Portsmouth flera gånger i veckan med, så man får prioritera! 

Men dags för middag nu, lite sent idag men det är ju lördag! Hoppas allt är bra hemma, skriver mer snart :)
Kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar